Medlem 2023

Tack för att du blir medlem i föreningen, något av det finaste du kan göra för Östers IF.

 

Som medlem hjälper du oss att utveckla Elitfotbollen, vår Akademi- och Ungdomsverksamhet och vårt CSR-arbete med Öster i Samhället genom ditt medlemskap i klubben. 

Digitalt medlemskort 2023

I likhet med flera elitföreningar är vår ambition att gå över till digitala medlemskort som du kan få via e-post, sms eller hämta på hemsidan. Detta sparar stora belopp för föreningen och underlättar också om vi vill koppla erbjudanden till medlemsskapet.

Om du ändå gärna vill ha ett traditionellt medlemskort så hör du av dig till oss via e-post medlem@ostersif.se så skickar vi ett till dig. Vi sänder ut dessa kort vid ett tillfälle efter årsmötet i mars.

Tusen tack för ditt stöd! 

Det är busenkelt! 

1. Fyll i din beställning och dina uppgifter i formuläret nedan. Var extra noggrann med att fylla i rätt e-postadress.

2. Betalar enkelt och säkert ditt Medlemskap med ditt bankkort, din internetbank eller via faktura om du önskar det. 

3. Du får ett bekräftelsemail på ditt köp till den e-postadress som du anger i formuläret.

 

Notera: Var ni familjemedlemmar 2022 så behöver ni inte fylla i samtliga namn i familjemedlemskapet, utan endast huvudpersonen.

 

Produkter

  • SEK
  • Total (SEK) SEK
Medlem 2023,

Dina uppgifter


Övriga familjemedlemmarVi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Östers IF. Exempelvis erbjudande på rabatterade biljetter till utvalda matcher, familje-, klack- eller andra specialevenemang, matchsouvenirer etc. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.

Får vi skicka erbjudanden och information till dig?


Betalsätt